Hoe werkt het

Zo werkt het

Een kluis huren bij Safelocker is simpel. Binnen een paar minuten regelt u online uw eigen kluis. Bekijk het stappenplan hieronder of de uitlegvideo voor meer informatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk aanbod

Stap 1

Kies uw kluis

Ga naar de pagina kluis aanbod en kies uw formaat. U krijgt de mogelijkheid om een medehuurder en aanvullende verzekering toe te voegen. Heeft u de online bestelling afgerond? Dan ontvangt u een paar dagen later een welkomstpakket thuis. Dit past door de brievenbus.

Stap 2

Intake bij de balie

In het welkomstpakket vindt u de sleutels, toegangspas en aanvullende informatie. Enkel de toegangspas(sen) zijn onbruikbaar tot activatie/intake. Neem het welkomstpakket en uw identificatiebewijs mee naar de balie van uw Safelockerlocatie. Een medewerker regelt de intake, activeert de sleutels en beantwoordt al uw eventuele vragen.

Stap 3

Veilig opbergen

Na de intake kunt u direct naar uw kluis om uw waardevolle spullen op te bergen. In het vervolg hoeft u zich niet te melden bij een medewerker. U heeft dan meteen toegang tot uw Safelocker: wanneer het u uitkomt!

Bekijk kluisformaten