Zo werkt het

Een kluis huren bij Safelocker is simpel. Binnen een paar minuten regelt u online uw eigen kluis. Bekijk de uitlegvideo of het stappenplan hieronder voor meer informatie. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bekijk aanbod
Kluis reserveren via de website Safelocker.nl

Stap 1

Kies uw kluis

Ga naar de pagina kluis aanbod en kies uw formaat. U krijgt de mogelijkheid om een medehuurder en aanvullende verzekering toe te voegen. Heeft u de online bestelling afgerond? Dan ontvangt u een paar dagen later een welkomstpakket thuis. Dit past door de brievenbus.

Kluis afsluiten bij de balie icon Safelocker

Stap 2

Intake bij de balie

In het welkomstpakket vindt u de sleutels, toegangspas en aanvullende informatie. Enkel de toegangspas(sen) zijn onbruikbaar tot activatie/intake. Neem het welkomstpakket en uw identificatiebewijs mee naar de balie van uw Safelockerlocatie. Een medewerker regelt de intake, activeert de sleutels en beantwoordt al uw eventuele vragen.

Kluis veilig opbergen Safelocker icon

Stap 3

Veilig opbergen

Na de intake kunt u direct naar uw kluis om uw waardevolle spullen op te bergen. In het vervolg hoeft u zich niet te melden bij een medewerker. U heeft dan meteen toegang tot uw Safelocker: wanneer het u uitkomt!

Bekijk kluisformaten