Geschiedenis

Safelocker is ontstaan door de beslissing van de Nederlandse banken om grotendeels te stoppen met de verhuur van bankkluisjes aan particulieren.

Dujardin, al bijna 40 jaar een toonaangevend beveiligingsbedrijf in de kluizen en bouwkundige beveiliging, krijgt steeds vaker de vraag of zij geen oplossing had voor de bankkluis huurders die plotseling zonder kluisje zaten. Uiteraard adviseerde Dujardin graag bij de aanschaf voor een kluis thuis, maar veel particulieren willen dat niet.

Voor de eigenaren van Dujardin dus de aanleiding om een geheel nieuwe formule op te zetten dat enerzijds extreem veilig is en anderzijds modern en toegankelijk.

Safelocker is na jaren van ontwikkeling een feit geworden. De perfecte oplossing die zeer veilig en gemakkelijk is!

Dujardin logo kluiskamer bouw partner
Bekijk kluisjes

Waar vestigt Safelocker zich?

Door middel van samenwerkingen kan Safelocker haar kluisjes tegen een aantrekkelijk tarief blijven aanbieden. Deze partners bieden veel voordelen aan de Safelocker klanten t.o.v. wat de banken vroeger deden. Nu zijn bijvoorbeeld de openingstijden veel ruimer en kan er altijd voor de deur geparkeerd worden. Dit is mogelijk dankzij onze locatiepartners.

Safelocker werkt via een shop-in-shop constructie. Dit houdt in dat Safelocker zich in bestaande winkels vestigt om kosten te besparen en een betere dienstverlening te realiseren. De verbetering van de dienstverleningen uit zich primair in toegankelijkheid maar het heeft ook een positief effect op de veiligheid.

Op de Contact pagina zijn alle openingstijden, partnerlocaties en adressen te vinden.

Nijhof Baarn, kluisaanbieder in regio Amersfoort Eemland
Bekijk uitleg

Safelocker: De bankkluis voor idereen

Safelocker heeft als doel iedereen de kans te geven zijn/haar onvervangbare spullen veilig op te slaan op een toegankelijke manier.

Safelocker is speciaal ontwikkeld om bankkluisjesverhuur op een moderne wijze aan te bieden. De gehele organisatie is er op gericht het voor de klant zo gemakkelijk en veilig als mogelijk te maken. Door slimme samenwerkingen en moderne technieken is dit doel behaald.

Ervaar zelf hoe fijn het is om zeker te weten dat uw spullen veilig liggen!

Kluis aanbod
Binnen kijken in de kluiskamer van Safelocker kluisverhuur