Safelocker Baarn-Nijhof

Safelocker is een shop-in-shop formule. Dit betekent dat wij gevestigd zijn in partnerbedrijven. In Baarn werken wij samen met Nijhof Woonwarenhuis, een begrip in de regio.

Minervaweg 3
3741 GR, Baarn
T 085 018 5566
M info@safelocker.nl

Plan vrijblijvende afspraak

Informatiemomenten:

U kunt dagelijks tussen 09:00 en 18:00 (met uitzondering van zondagen en officiële feestdagen) het algemene nummer bellen om een afspraak te maken met een medewerker van Safelocker, zodat deze u terplaatse kan adviseren, helpen of informeren. U kunt ook een afspraak maken via info@safelocker.nl

Openingstijden:

Dit zijn de tijden waarbinnen u uw kluis kunt bezoeken. U kunt dit zelfstandig doen zonder hulp van een Safelocker-medewerker.

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 11:00-17:00

Nijhof Baarn regio Amersfoort Eemland kluisaanbod

Waarom Nijhof?

Nijhof is een indrukwekkend woonwarenhuis gevestigd in Baarn. Met maar liefst 80.000 artikelen aan wooninspiratie is het de plek om van uw huis een thuis te maken. Nijhof onderscheid zich door vriendelijk en kundig personeel die naar kwalitatief goed producten ook uitstekend in advies kunnen voorzien.

Met 20.000 m² is Nijhof in Baarn een unieke winkel en tevens de oudste bouwmarkt van Nederland, een waar genoegen om een kijken te nemen.

Nijhof is uitermate geschikt voor Safelocker vanwege een aantal redenen:

  • Goede bereikbaarheid vanwege ligging aan de A1
  • Uitstekende parkeergelegenheid
  • 7 dagen per week geopend
  • Vriendelijk personeel
  • Aangename sfeer

Safelocker dienstverlening

Safelocker is gespecialiseerd in de verhuur van safeloketten c.q. bankkluisjes. Deze dienst is van oudsher in de handen van banken zoals de Rabobank, SNS bank, ABN AMRO en de ING bank. Nu ze gefaseerd de beschikbaarheid van deze dienst reduceren zorgt dit voor een tekort. Safelocker wil de mensen die nu niet de mogelijkheid hebben een kluis te huren, deze mogelijkheid geven.

Niet alleen wil Safelocker kluisjes aanbieden, maar ze willen de verouderde dienst een upgrade geven. Door slimme samenwerkingen en automatisering kunt u nu bijvoorbeeld geheel zelfstandig zo vaak als u wilt uw kluis bezoeken.

Bekijk kluisaanbod