Safelocker Bussum Topkantoor & Creatief

Safelocker is een shop-in-shop formule. Dit betekent dat wij gevestigd zijn in partnerbedrijven. In Bussum werken wij samen met Topkantoor & Creatief. Zij hebben naast een groot assortiment kantoorartikelen ook diverse diensten zoals een PostNL punt en Repro.

Huizerweg 26A, 1402 AB Bussum
T 085 018 5566
M info@safelocker.nl

Plan vrijblijvende afspraak

Openingstijden:

Maandag: 08:00-17:45
Dinsdag: 08:00-17:45
Woensdag: 08:00-17:45
Donderdag: 08:00-17:45
Vrijdag: 08:00-17:45
Zaterdag: 09:00-16:45
Zondag: Gesloten

Topkantoor & creatief bankkluis
Plan vrijblijvende afspraak

Waarom Topkantoor?

Sinds 1975 is Topkantoor & creatief, toen nog ‘Repro’ genaamd, een begrip in Bussum. Aanvankelijk bleef de service beperkt tot reprografie. Later werd het assortiment kantoorartikelen toegevoegd en gestaag uitgebreid tot het huidige aanbod van ruim 20.000 artikelen. In 2005 werd het aanbod verrijkt met creatieve materialen voor amateur- en professionele kunstenaars.

Nadat de naam in 2006 gewijzigd werd in Topkantoor & Creatief, groeide de winkel door tot de huidige omvang van 800(!) vierkante meter en werden de repro-afdeling en het postkantoor, inclusief postbussen, aan de dienstverlening toegevoegd.

Topkantoor is uitermate geschikt voor Safelocker vanwege een aantal redenen:

  • Goede bereikbaarheid vanwege ligging
  • Uitstekende parkeergelegenheid
  • 6 dagen per week geopend
  • Vriendelijk personeel
  • Aangename sfeer

Safelocker dienstverlening

Safelocker is gespecialiseerd in de verhuur van safeloketten c.q. bankkluisjes. Deze dienst is van oudsher in de handen van banken zoals de Rabobank, SNS bank, ABN AMRO en de ING bank. Nu ze gefaseerd de beschikbaarheid van deze dienst reduceren zorgt dit voor een tekort. Safelocker wil de mensen die nu niet de mogelijkheid hebben een kluis te huren, deze mogelijkheid geven.

Niet alleen wil Safelocker kluisjes aanbieden, maar ze willen de verouderde dienst een upgrade geven. Door slimme samenwerkingen en automatisering kunt u nu bijvoorbeeld geheel zelfstandig zo vaak als u wilt uw kluis bezoeken.

Bekijk kluisaanbod